Březen v naší školce

21.03.2015 11:39

Březen

Začátek března byl pro nás ve znamení vystoupení pro seniory.  V sobotu 7. 3. v místní sokolovně děti z naší školky zatančily, zazpívaly, přednesly básničky a na závěr ty starší zahrály pohádku O Palečkovi. Jako poděkování za jejich vystoupení jim byl velký potlesk a sladká odměna.

Třetí březnový týden byl v naší školce plný akcí. V úterý k nám  zavítala  fenka Keri se spojí paničkou. Keri je asistenční pes, který pomáhá nemocným, postiženým a starým lidem. Spolu se svojí cvičitelkou ukázaly dětem, jak o pejsky pečovat, chovat se k nim, co všechno takový pes musí umět a jak pomáhá lidem. Dětem se akce moc líbila a určitě pro ně byla velkým přínosem a poučením.

Ve čtvrtek přijel do školky „Kocour v botách.“  Pohádka plná písniček vtáhla děti do děje. Z fotek v naší fotogalerii je patrné, že děti byly součástí kocourkovy cesty do království a živě reagovaly na situace, které pohádka přinášela. I ti nejmenší vydrželi po celou pohádku napjatí z očekávání, jak všechno dopadne. Bouřlivý potlesk na závěr byl milou tečkou za hezkou pohádkou.

pátek paní učitelky Vlasta a Zdeňka vysadily na naší zahradě maliny a my se budeme těšit na úrodu sladkých plodů. A určitě nezůstane jen u malin, pustíme se do záhonků, na kterých si vypěstujeme zeleninu, kterou potom sklidíme a společně sníme.